el Monkey's Blog

Design, Kunst en Websites

10 websites die je leven makkelijker maken

By elMonkeyCreativo | 19 januari 2015 | 0 Comment

We zitten vaak op het internet, zowel tijdens werktijd als in onze vrije tijd. Maar voegen de websites die we bezoeken ook daadwerkelijk wat toe aan onze productiviteit en ontspanning? Hieronder een aantal websites die vooral voor de achter de computer werkende medemens het leven een stuk makkelijker, productiever en aangenamer kunnen maken, en websites die zorgen voor de nodige dosis aan inspiratie, ontspanning, en ontwikkeling!

1. RescueTime.com
Rescuetime is een hele handige website, die bijhoudt hoe jij je tijd online doorbrengt. Je online tijdsbesteding wordt grondig geanalyseerd waardoor het je helpt je productiviteit te verbeteren.

2. FaxZero.com
Ook zo een hekel aan dat ouderwetse gefax, maar heb je klanten die maar blijven vasthouden aan dat middeleeuwse apparaat? Met FaxZero kan je heel eenvoudig online faxen versturen, en ook nog eens gratis!

3. Coffitivity.com
Coffeeshops zijn een trekpleister voor studenten en ZZP’ers die er uren lang achter hun laptop doorbrengen. Blijkbaar zijn Coffeshops inspirerende en rustgevende gelegenheden om te werken en te studeren. Met Coffitivity waan je je op kantoor of thuis, in je pyama en met je versleten pantoffels aan, in een hippe coffeeshop.

4. Lumosity.com
Het lijkt wel alsof we steeds minder vaak onze hersenen hoeven te gebruiken, omdat we voor alles wel een tool hebben tegenwoordig. Met Lumosity blijf je je grijze massa in vorm houden en stimuleren!

5. Factslides.com
FactSlides bezorgt je allerlei feitjes en weetjes die je doen verbazen. Een verslavende website, ideaal voor onderweg of wachtend op die altijd te laat komende gladde webdesigner.

6. Trello.com
Werk jij ook aan 100 en 1 projecten tegelijk? Dan is Trello een must have hulpmiddel, om alles perfect te organiseren en te managen. Trello is ideaal voor zowel de zelfstandige werkpaard, als voor projectgroepen.

7. Ted.com
Inspiratie nodig, of gewoon wat behoefte aan leuke ontspanning? Op Ted.com vind je interessante verhalen en informatie van hele interessante mensen!

8. Rememberthemilk.com
Een zeer handige to-do-list manager die je geen taak meer zal doen vergeten. Je kan het connecten met al je devices, en delen met je partner, collega of buurvrouw.

9. Hadonejob.com
Is je zelfvertrouwen naar een dieptepunt gezakt? Met HadoneJob.com krik je die zo weer omhoog. Wat een verschrikkelijke malloten met mosselhersens lopen er toch rond op deze aardbol.

10. Feedly.com
Stop je dagelijkse tijdverspillende routine van het bezoeken van al die verschillende nieuwssites. Om effectief op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in de sectoren die er voor jou toe doen, hoef je nu alleen nog maar naar Feedly!

TAGS

elMonkeyCreativo

Met passie voor websites, design en art!

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *