el Monkey's Blog

Design, Kunst en Websites

4 Apps die een beter, relaxer en productiever mens van je maken!

By elMonkeyCreativo | 6 maart 2015 | 0 Comment

Vrijdagmiddag zitten veel mensen met hun hoofd al in het weekend.  Dat lekkere gevoel wil ik niet verpesten om het nu over maandag, en de stress van een nieuwe werkweek te hebben. Maar deze apps wil ik jullie niet onthouden… Deze 4 applicaties zorgen ervoor dat je relaxer, productiever en gezonder die drukke werkweek door komt!

1. HeadSpace

HeadSpace is een handige meditatie app die je op je smartphone of laptop/computer kan installeren.  Plan HeadSpace in je ochtend routine en met slechts 10 minuutjes per dag,  helpt deze handige app je om de dag relaxer en zonder stress door te komen. HeadSpace heeft vele opties, zo is het naast een meditatie-app, ook een personal trainer voor je hersenen. Er is een gratis versie en er zijn betaalde membership accounts binnen Headspace.

2. Fitbolt 

Fitbolt is de ideale App voor mensen die hun werkuren zittend achter de computer doorbrengen. Fitbolt is een Google Chrome extensie die je ongezonde zittende werkplek een healthy boost geeft, met oefeningen, pauzes en door je te attenderen op je ongezonde werkritme en gewoontes.

3. EasilyDo

EasilyDo is je eigen online personal assistent ind e vorm van een handige app, die je herinnert aan je afspraken, reistijden, emails en taken en je helpt met je planning van je dagelijkse bezigheden. Ook op sociaal vlak is EasilyDO erg handig door je bijvoorbeeld te helpen met nooit meer een verjaardag te vergeten.

4. 7 Minute Workout

We gaan het elke dag doen maar doen het bijna nooit: ons-zelf-beloofde workouts voor, tijdens of na het werk. Met de App 7 minute workout is er geen excuus meer voor de thuiswerker. Met de effectieve en gevarieerde workouts van 7 Minute Workout, verander je niet meer langzaam in een dikke opgeblazen pad.

TAGS

elMonkeyCreativo

Met passie voor websites, design en art!

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *